Prenosni registrator MRE 400

Registrator v robustnem vodoneprepustnem kovčku z ročajem ter konektorji za priključitev zunanjih merilnikov (nivo, tlak, temperatura, pretok, konduktivnost,…)
Prenosni registrator MRE 300 je v profesionalnem prenosnem kovčku (robustne izdelave) in ima AKU napajanje ter se uporablja za registracijo različnih veličin (nivo, tlak, konduktivnost, pretok, temperatura,…). Uporaben je predvsem na terenu za krajše obdobje in omogoča enostavno mobilnost (npr. črpalni poizkusi, nadzor pretoka v posamezni veji cevovoda – tudi za ugotavljanje vodnih izgub, nadzor tlakov ali nivojev, za registracijo prehodnih pojavov,…).
Elektronika z akumulatorjem je v vodoneprepustnem prenosnem kovčku z ročajem in konektorji za priključitev zunanjih merilnikov. Podatki se lahko prenašajo lokalno na prenosni računalnik ali brezžično na poljubno lokacijo (vgrajen GSM modem z anteno. Uporabniku je na voljo tudi server in baza podatkov podjetja Eltratec).
Izredno majhna poraba omogoča registratorju dolgo delovanje brez vmesnega polnjenja akumulatorja.

Tehnične podrobnosti

Dodatne informacije

Napajanje

baterijsko 6V, AKU 12V, napajalnik 12 – 15V (max. 24V)

Način prenosa podatkov

lokalni (povezovalni kabel na prenosni računalnik – RS 232/USB) ali brezžični: GSM prenos arhivskih podatkov (1 ali 2 krat dnevno na poljubno lokacijo) in alarmna SMS sporočila takoj po nastanku dogodka

Čas vzorčenja

1 sekunda do 24 ur

Vhodi

2 x analogna (tokovna zanka 4…20 mA, senzor temperature PT 100, PT 1000), 1 x števni vhod (impulzi ali frekvenca) za meritev pretoka, 2 x digitalni vhod – alarmni vhodi (npr.: vdor vode v objektu, vdor nepooblaščene osebe v objekt, izpad el. mreže 230VAC,…)

Prikaz

LCD zaslon, GSM modem, antena (opcija)

Kapaciteta spomina

3 x 16.000 podatkov

Želite več informacij?